Tillbehör

Det finns många typer av tillbehör som du kan köpa till eller som följer med när du köper din stavmixer. Vi har valt att skapa en lista på de populäraste stavmixer tillbehör som finns på den Svenska marknaden.

Extra knivar – Det finns många olika typer av knivar till en stavmixer. Det som skiljer dessa knivar mot varandra är att knivbladen har olika typer av storlekar och skärmönster. Extra knivar är något tillbehör vi rekommenderar verkligen.

Visp – Med ett enkelt tillbehör som du kan festa på stavmixer så kan du förvandla din enkla stavmixer till en el-vips. Dock är det värt att notera att den inte kommer vara lika stark som en vanlig el-vips, men det räcker gott och väll till att vispa enkla och lätta saker.

Mixer – Du kan även köpa till en speciell burk som du kan använda som en vanlig mixer. Dock så fungerar den lite annorlunda än en vanlig mixer. Bladen/knivarna är inte på botten som en vanlig mixer. Utan det du gör är att du placerar t.ex. morötterna i hålet på tillbehöret. Trycker ner din stavmixer och vips så har du strimlande morötter.

Fotnot, alla dessa verktyg finns inte att köpa separat. Det finns stavmixer paket som innehåller alla dessa tillbehör. Så titta lite extra på vad du får när du köper din stavmixer.