Billiga stavmixer

När man ska köpa en stavmixer så letar oftast människor efter en billiga stavmixer. Men är det så smart att köpa den billigaste stavmixern man hittar? Försäljaren i butiken kommer självklart att säga att det är bäst att köpa en av de dyrare stavmixarna som finns i butiken. Vi har självklart en annan syn på detta.

När du köper en stavmixer så är det en fråga du ska ställa dig. Hur ofta kommer jag använda min stavmixer? För är det så att du endast kommer använda din mixer en eller två gånger per månad så kan det resultera att du betalar 20kr (500/24=20) per drink du mixar ihop. Vilket blir i slutändan en riktigt dyr drink eller hur? Men är det så att du vet att du kommer använda din stavmixer några gånger i veckan eller om du tycker att 20kr/per drink är helt okej så det fritt fram att köpa en dyr stavmixer.

En annan fördel när du köper en lite dyrare stavmixer är att du oftast får med några tillbehör som man vara bra att ha. Oftast så får du med olika knivar, burkar som du kan använda tillsammans med din stavmixer. Vi rekommenderar dock att du inte tänker på vilken burk/skålar du får utan vilka knivar och andra tillbehör. För bukar brukar man oftast redan ha hemma.

Så här du köper en stavmixer tänk på följande.

  • Tänk på hur mycket du kommer använda din stavmixer och räkna ut hur mycket det kommer att kosta för dig per år.
  • Tänk även på vilka tillbehör (om det finns några) som du får med när du köper din stavmixer. Bortse dock från alla burkar och skålar, sådana har du redan hemma.
  • Dom är design medveten, köp en billig stavmixer med en snygg design så du inte ångrar dig efteråt.